LANGUAGES

MENÜ

Hoe kan ik mijn auto?
Als u uw reservering dat ga je de auto op de luchthaven had, zal een van onze medewerkers zijn op de poort met het bord uw naam op 
Als je gaat de auto in het hotel, zal ons personeel zijn in uw hotel receptie.
Wat moet u doen als u een ongeval te maken?
Je moet de auto niet bewegen totdat de politie of gendarme bereiken het ongeval, bel de politie (154) of gendarme (buiten de stad) (156), krijgen alcohol en verkeer verslag en een kopie van de andere voertuigen verzekering. Je moet ons ook onmiddellijk op de hoogte over het ongeval. 
  0090 532 517 39 37 
 
 
• Verkeersongeval rapport, 
• Alcohol verslag van de bestuurder, 
• Kopie van het rijbewijs, 
• Kopie van de registratie van het voertuig, 
• Foto's van de plaats van het ongeval en de schade foto's van de voertuigen (met name voor een partij ongevallen, deze moet aanwezig zijn).
Boottocht
U Moët Uw auto voorzichtig Rijden VOOR u en UW environment safety.But SOMS de Anderen Kan niet voorzichtig ALS JIJ en Kunnen sommige beschadigde Maken op Uw auto. 
In this Gevallen Moet u this Maken. 
U Moet de politie (155) opbellen en Moët ENL proces-verbaal van them.After si nam Het proces-verbaal Moet u Onder Elkander Het Verkeer verzekeringsdocumenten, Rijbewijs kopieën nemen, en identificatiekaarten exemplaren. 
Om EEN beschadigde verstandhouding ingediend deur Verzekering Agentschap Moet u are zegt Documenten. 
U Moet Het Verkeer Verzekering Documenten te nemen, Rijbewijs kopieën, politierapport, alcohol Verslag en identificatiekaarten exemplaren.

Contacteer ons

Wilt u meer gedetailleerde informatie over onze diensten krijgen neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer.

+90 532 517 3937